Welkom bij The Blue Pearl Curacao

Voorzieningen

Voorzieningen

-- MASTER SLAAPKAMER 1 & 2 ENSUITE BADKAMER, TUIN EN BUITENDOUCHE -- Twee identieke luxe masterslaapkamers van ieder 57m2. Beide voorzien van ruime luxe ensuite badkamer met grote inloopdouche (200x180), dubbele wastafel met uitzicht op een binnentuin, inbouwkranen en hangtoilet. Vanuit de ruime binnendouche slaat u 2 openslaande deuren open naar uw eigen buitentuin met buitendouche, uiteraard met volledige privacy. 

Vanuit de slaapkamer opent u de 4 meter lange schuifpui en komt u uit op uw privé balkon met een heerlijk zitmeubel. Hier kunt u zich op ieder moment van de dag terugtrekken en genieten van de rust. 

Vanuit de eerste kamer heeft u een 180 graden Caribisch zeezicht met zicht op het gehele privé zwembad! Vanaf het balkon op de andere masterkamer heeft u een indrukwekkend uitzicht richting het natuurpark aan de achterzijde van Coral Estate. Hier geniet u in alle stilte van de tropische vogels, de enorme rotsformaties, groene vergezichten en opkomende zon! 

Beide masters zijn voorzien van volledige uitrusting: luxe kingsize bed, luxe grote badkamer, buitentuin met douche, kastenwand met make-up tafel, airconditioning, kluis, schuifpui met shutters,  Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker, strandlakens, handdoeken, comfortabele stoel, sfeerverlichting en buitenterras met fijne zitmogelijkheid. Door de indeling van het huis geniet u in beide kamers van volledige privacy en rust, daarnaast kunt u zich op ieder moment van de dag heerlijk terugtrekken in een van deze ruime kamers.

-- MASTER SLAAPKAMER 3 – ENSUITE BADKAMER -- Een derde luxe masterkamer van …m2 met frontaal voor -en zijzicht op de Caribische oceaan. Voorzien van een ruimen luxe ensuite badkamer met grote inloopdouche (180x180), dubbele wastafel met uitzicht op zee, inbouwkranen en hangtoilet. Vanuit deze kamer geniet u een heerlijk zeezicht, spot u alle voorbijvarende boten en met een beetje geluk ziet u zelfs dolfijnen voorbijzwemmen.

Open de 4 meter grote schuifpui en u staat direct op het pooldeck, vanaf het bed loopt u zo het zwembad in!

Deze 3de master is volledig uitgerust met: luxe kingsize bed, luxe grote badkamer, kastenwand met make-up tafel, airconditioning, kluis, schuifpui met shutters,  Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker, strandlakens, handdoeken, comfortabele stoel, sfeerverlichting en directe toegang tot het pooldeck. Door de indeling van het huis geniet u in deze kamer van volledige privacy, er zijn geen aangrenzende slaapkamers waardoor u verzekerd bent van rust!

-- SLAAPKAMER 4 & 5 – ENSUITE BADKAMER -- Twee identieke slaapkamers met badkamer ensuite en een fantastisch zicht op zee. Door het openen van de schuifpui heeft u toegang tot het enorme balkon waar u heerlijk kunt zitten. Beide kamers zijn uitgerust met een heerlijk bed, inloopdouche, wastafel, inbouwkranen, kastenwand, kluis, wifi en balkonzitje. 

-- ZWEMBAD EN TERRASSEN -- Geniet van het heerlijke privé zwembad, de verschillende zonneterrassen of de grote loungehoek. Het zwembad is voorzien van een droog en nat zonneterras, brede inloop trap, hangbank, zitbank en een hoek waar u heerlijk kunt bubbelen. Met een lengte van 22 meter kunt u niet om het zwembad heen. We hebben misschien wel het mooiste zwembad van Coral Estate gebouwd!

-- WOON- EETKAMER -- De enorme woon en -eetkamer in het huis biedt voldoende ruimte voor iedereen en heeft vanuit iedere hoek zicht op de Caribische zee of het natuurreservaat achter de villa. Strijk neer in de luxe hoekbank en kijk een goede film, met verbluffend Sonos geluid! Of neem plaats in een van de twaalf eetkamer stoelen aan onze 5 meter lange eettafel! U kunt hier heerlijk tafelen, genieten van elkaar en herinneringen maken om nooit meer te vergeten.

-- KEUKEN -- De luxe ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien en biedt u enorm veel mogelijkheden voor het verzorgen van een ontbijt, lunch of diner. De keuken is voorzien van 2 Amerikaanse koelkasten met koudwaterdispenser, ijsblokjesmachine en vriesgedeelte, 2 vaatwassers, 2 combi-ovens, koffie – thee corner, quooker met bruiswaterfaciliteit en natuurlijk een heerlijke wijnkoeler.

In een aparte ruimte (bijkeuken) zijn alles was faciliteiten terug te vinden waaronder een wasmachine, droogrek, strijkplank en strijkijzer.

-- PRIVE GYM -- The blue Pearl is uitgerust met een luxe privé-gym van ruim 27m2. Blijf actief tijdens de vakantie en zorg ervoor dat u fit huiswaarts keert. De gym is voorzien van diverse toestellen voor krachttraining en conditietraining, uiteraard is de ruimte voorzien van airconditioning.  

 

 

MASTER SLAAPKAMER 1 & ENSUITE BADKAMER, TUIN EN BUITENDOUCHE

MASTER SLAAPKAMER 2 & ENSUITE BADKAMER, TUIN EN BUITENDOUCHE

MASTER SLAAPKAMER 3 – ENSUITE BADKAMER

SLAAPKAMER 4 & 5 – ENSUITE BADKAMER

ZWEMBAD VAN 22 METER

ZONNEDEK

DIVERSE TERRASSEN & POOLDECK

WOON-TV KAMER

EET-KAMER

LUXE INGERICHTE KEUKEN

PRIVE GYM

TROPISCHE TUINEN

OMHEIND TERREIN, AUTOMATISCHE POORT & CARPOORT

PRIVACY