Welkom bij The Blue Pearl Curacao

Curacao

Curacao

BELEEF HET ZELF OP CURACAO - BELEEF HET BUITENGEWONE

Ervaar pittoreske vergezichten, cultuur in overvloed en kom heerlijk tot rust. Curacao heeft zoveel eiland als je maar wilt, met alle ruimte die je nodig hebt. Beleef het zelf, de energie en de passie van de mensen, de onvergetelijke mix van Europese en Caribische flair. Curacao geeft je een uniek gevoel dat je niet wilt missen. 

ONTDEK ALLES 

Geef je vakantie kleur met een wandeling langs de historische Handelskade van Curacao, geniet van nieuwe smaken bij een van onze geweldig culinaire foodtrucks, of verken het Christoffelpark, voor de actievelingen beklim deze berg en geniet van de vergezichten! En natuurlijk leun je achterover en ontspan je op een van de ruim 35 stranden, kies je favoriet! Geniet jij van een afgelegen baai met alle ruimte om te chillen, te zwemmen en te genieten met de mensen die je liefhebt of laat je heerlijk verwennen op een van de drukkere stranden. We houden een bedje voor je vrij! 

De ligging van Curacao zorgt voor de ideale omstandigheden met het hele jaar heerlijke temperaturen en onbezorgde, zonnige dagen. Als het paradijs bestaat dan ligt het in het zuiden van het Caribisch gebied en heeft het de naam Curacao. Je hebt er alle ruimte om er echt even helemaal uit te zijn! 

Gemiddelde tempratuur op Curacao: 28 graden

Gemiddelde watertempratuur op Curacao: 28 graden

Bon biní op Curacao, bon biní bij The Blue Pearl, we zijn er klaar voor je te ontvangen! 

 

DIT IS HET JUISTE MOMENT

HET IS TIJD OM LOS TE LATEN

HET IS TIJD OM ERUIT TE ZIJN

GA MEE OP AVONTUUR

HET IS TIJD TE ONTDEKKEN

LAAT HET OP JE AFKOMEN

BON BINÍ OP CURACAO